dinsdag 4 juni 2013

Job!

Nu Olivier na weken wachten zijn medische keuring en papieren rond heeft, mag hij aan z'n pilotentraining beginnen. Opnieuw wachten op een trainer met tijd en een vrij vliegtuig. We zijn nog enkele weken zoet. Maar met goed geluk kan eind juni de opleiding afgerond worden en heeft Olivier z'n Canadees brevet in handen. Hiermee kan hij dan een job als piloot gaan zoeken.

Ondertussen begint Olivier vanaf maandag parttime te werken. Hij is aangenomen bij Canadream! Dit is een bedrijf dat Mobilhomes verhuurt. Ze zochten een meertalige Guest Experience Representative. In het Nederlands betekent dit dat hij huurders zal voorbereiden voor ze vertrekken met de camper en allerlei administratieve taken zal uitvoeren. Ze vonden een mobilhomebewoner blijkbaar wel aantrekkelijk. 

Voor de toezegging moest Olivier referenties doorgeven aan de ietwat gekke dame van HR. Olivier gaf twee referenties uit BelgiĆ« door. Om een aanspreekpunt in Canada te hebben, gaf hij daarnaast de gegevens van Tina, de bazin van Pony Pals. Tina vertelde ons dat ze de gebrekkig Engels sprekende dame van Canadream vanmiddag aan de lijn had gehad. Ze vroeg niet naar Tina. Wel was ze op zoek naar 'Pony' van 'Pony Pals'. Wij komen al een uurtje niet meer bij. Kapotlachen. 

Ps: en vanmorgen slaagde Olivier voor zijn praktisch examen voor z'n Canadees rijbewijs!!

1 opmerking:

  1. Ik dacht al even dat hij op een cannabis farm ging werken, Canadreams, haha!
    Seg, en zo zonder Canadees rijbewijs rondrijden in Canada, dat was tot nu geen probleem, ofwa? Of reden jullie met een L?
    Groetjes uit Belgiƫ, waar eindelijk de zon niet alleen maar schijnt achter de wolken!

    BeantwoordenVerwijderen