Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng alle droge ingrediënten:
1 cup havermoutvlokken
1 cup volkoren bloem
1 cup rozijnen
2 tl stevia poeder (pas op, je hebt snel teveel, voeg liever op het einde nog wat extra toe als het niet zoet genoeg is)
1 el kaneel
Meng alle natte ingrediënten:
1 cup kokosolie (voeg nog iets meer toe als je deeg te droog is)
3 el ahornsiroop
1 ei
1 el vanille-extract (kan ook met vanillestokje natuurlijk)
Meng de natte en droge mix en voeg nog toe:
30 gram chocolade in brokjes gehakt. Wij gebruikten chocolade van 100% cacao zonder suiker, maar die met 70% lijkt een lekkerder alternatief).
Vorm koekjes op een bakplaat (vet in met kokosolie) en bak 12 minuten.
Et voilà:
Ps: is de kwaliteit van de foto's via onze iPad te doen?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten