donderdag 21 november 2013

What have we been up to?

Af en toe doen we eens zot en maken we iets lekkers. Ziehier alle ingrediënten voor vegan mayonaise. Hij leek eerst mislukt (want zonder eieren of een soyaproduct krijg je maar moeilijk stevige mayonaise). Na een uurtje koelkasten werd hij toch nog dik! Eind goed al goed én nog lekker ook. 

Ohja, deze foto waren we in de vorige Halloweenpost vergeten. Trick & treat bij Tina.

'Moeder, ik weet dat ik in twee handdoeken gerold ben, maar 't blijft hier toch wat te friskes om opt gemak foto's te trekken. Haast u!'

Jaah, dat ziet u goed (of eerder 'ziet u niet zo goed tenzij u heel goed kijkt'): Vader en dochter hebben dezelfde trui aan!

Reclame die ons bij het zwembad verlekkert. Wat zijn we blij dat over drie weken álles om ons heen echt Belgisch zal zijn.

Hahaha, wandelen in de herfst is oh zo grappig.

Nelle vlak voor ze de glijbaan afroetsjt.

What you see is what you get... Een dochter om op te eten!

Elke avond gaan we hier rond half negen naar binnen. Om...

...de paarden eten te geven. We overwinnen onze allergie en zijn blij dat we ons nuttig kunnen maken. Samen niezen en een uitslagske op onze handen verkrijgen: gezellig! (Tis ondertussen onder controle. We pasten onze tactiek aan en zijn nu hooisafe: Olivier trekt de kruiwagen ipv hem te duwen en ik draag handschoenen. We can do it!)

Love is in the air... Cookie dough met bóónen. Ik weet het, klinkt een beetje gek maar bleek een geweldig succes in onze vitamix (niet voldoende smooth na een sessie met de gewone blender helaas... Gelukkig hebben wij zo'n krakmachine in huis!). Recept van hier: http://chocolatecoveredkatie.com/2011/05/23/want-to-eat-an-entire-bowl-of-cookie-dough/

1 opmerking:

  1. Leuke foto's! En die cookie dough mag je eens maken voor mij als je terug bent ;).

    BeantwoordenVerwijderen