zaterdag 2 november 2013

Trippen in Bellingham

We gaan naar Amerika om te tanken en te winkelen bij Trader Joe (het einde! Goedkope bio in verpakkingen die uit grootmoeders tijd lijken te komen, wat wil een mens nog meer?). We gaan ne keer serieus geld besparen en maken er een mini-citytrip-weekendje Bellingham van. 

Geld besparen doen we door bij aankomst meteen geld af te halen... Euhm ja... Moeilijk uit te leggen... Maar wél heel cool dat Amerikaanse geld... Net als in de films ;-)

Met de mobilhome door de douane geraken is opnieuw een hele onderneming (zie vorige keer).  We worden toevallig door exact dezelfde Amerikaanse douaniers onderzocht. Ze doorzoeken de mobilhome en stellen een spervuur aan vragen. Wat komen jullie hier doen? Waar gaan jullie naartoe? Waarom rijd je in een mobilhome? Wat is er met de foto op je paspoort gebeurt? - 'laten natregenen meneer'. Amerikanen hebben weinig humor en vinden de verweekte foto niet oké. De canadese douanier daarentegen vindt het wel lollig en zegt: 'I see that you recovered well from your plastic surgery'. 

Olivier (na de geslaagde plastic surgery...) in Bellingham. We lopen als echte Amerikanen rond met een koffie in de hand.

 Overnachten doen we op een State Park aan de zee. We genieten er op het strand van de zonsondergang. Schóóón mijn uitzicht van achter de camera!

Twee meisjes op het strand...

En dan rijden we weer naar huis met massaal veel eten en benzine. We zijn ready voor de laatste zes weken Canada!

1 opmerking:

  1. Dat ziet er allemaal leuk en spannend uit. Wij hebben niet direct iets nodig uit Canada maar hopen in het najaar 2014 bij jullie te kunnen langskomen. Dat staat zeker op ons verlanglijstje.
    Skypen we nog eens alvorens jullie terug naar BE komen?

    BeantwoordenVerwijderen