zaterdag 10 augustus 2013

Pony ride

Met vertraging kregen we de foto's die gemaakt werden op het Softball Tournament een paar weken geleden. De honkbalwedstrijd is het grootste charity event dat door Pony Pals georganiseerd wordt. Er wordt dan geld ingezameld voor het Therapeutic Riding Program waar op de manege het meeste tijd en energie in wordt gestoken. Het programma geeft mensen met een mentale of fysieke handicap de mogelijkheid om toch op een paard te kunnen rijden. Omdat er veel begeleiding en ondersteuning nodig is om dit mogelijk te maken, kosten deze rijlessen veel geld. Door middel van charity evenementen en de hulp van eindeloos veel vrijwilligers wordt geprobeerd om de therapeutische lessen toch voor iedereen betaalbaar te maken.

Op het tournament sponsoren bedrijven door zich in te schrijven voor de wedstrijden. Daarnaast zijn er op de dag zelf allerlei standjes en activiteiten om geld in te zamelen. Op de foto hieronder zie je Nelle en ik als 'cowboyvrijwilligers' in het kermiskraam. Kleine kinderen konden bij ons spelletjes komen spelen. De viseendjes werden Nelle's beste vrienden en het mini-zwembadje waar ze in ronddreven bleek een welgekomen verfrissing op deze warme dag. 

Het decor van ons kraam:

En op het einde van de dag mocht Nelle pony rijden. Het was haar eerst keer op een paard. Ze hield zich sterk bovenop het grote bewegende beest onder haar. Ze was heel erg onder de indruk maar leek het wel leuk te vinden. Pony Amigo is nu dus letterlijk Nelle's nieuwe vriend geworden. Wordt vervolgd :-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten