maandag 26 augustus 2013

Geweldig!

... dat zou Eddy Wally zeggen als hij onze moestuin zag:

Eigen lof stinkt. Het heeft in onze mobilhome al een tijdje een geurtje. Want we vinden onszelf geniaal. Oké, officieel valt onze constructie niet in de categorie moestuin. Het zijn slechts twee bloempotten die we aan de stang in onze douche hebben gehangen. Voor ons is het dé oplossing om toch te kunnen tuinieren. Deze tuin is immers én mobilhome én kindproof en dat is wat telt. De 'hanging baskets' hangen te hoog voor grijpgrage kinderhandjes en kunnen onderweg tegen een stootje. 

Onze Aloë Vera plant is blij. Geen gekrakte stengels meer na gevaarlijke autoritten (toen hij nog in een los potje in de badkamer stond). Geen  dagen zonder zand na het ingrijpen van een nieuwsgierige peuter (toen hij na een veilige rit naast de bestuurder, in de koffiemokuitsparing aan het dashboard vergeten werd). Na weken van ongelukjes kan hij eindelijk ontspannen. 
Het tapijt, de geleende stofzuiger en zijn bediener delen zijn vreugd. Het herhaaldelijk opzuigen van omgevallen tuinen en hun gronden is gelukkig verleden tijd. 

En na twee weken bewijst de gezaaide basilicum dat ook hij tevreden is in zijn nieuwe stekje:


Ps: vakantiefoto's zijn onderweg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten