maandag 16 september 2013

Vitamix

Dit is hem dan. Mijn vurige Vitamix. Knalrood om zijn wonderbaarlijke power (letterlijk) kracht bij te zetten.. Merci aan al diegenen die bijlegden voor deze fantastische cadeau!

Hoe gaat dat in zijn werk zo'n superblender? Eenvoudig. Je mixt en matcht het lekkerste fruit en je favoriete groenten in de blender.  Harde wortels? geen probleem! Stukje brocoli? moes in een handomdraai! En na enkele seconden heb je een kant en klare dosis groene smoothie om de dag energiek mee te starten: 


Daarna heb je dit al zowat binnen: 

En kijk je hier al naar uit...:

Man, man, wat hebben wij hier een luxeleven! ('Stoefers!' Ze mor zeker :-))

Gisteren een vitamix-uurtje ingepland: alles wat smooth en pureeig moest worden kreeg een voorkeursbehandeling in the-one-and-only-vitamix. Zo maakte ik voor elk uur van de dag een aanrader:

1. Een lekkere smoothie voor het ontbijt. Met verse gember en aloe Vera uit den hof (u weet wel, die constructie in onze douche...)

2. Hummus met groene kruiden voor bij de lunch. Nammie!

3. Vegan Pesto voor den diner. Met basilicum, maar helaas nog niet uit den hof wegens nog niet volgroeid. 

4. En als dessert ijs: kokosroom, ahornsiroop en stukjes chocolade. Ti's gelijk nen dame blanche maar dan suiker en zuivelvrij...

U kunt dus stellen: 'Een vitamix helpt u doorheen de dag'.
En na dat uurtje mixen moest ik maar 1 keer grondig afwassen. Want je weet hoe dat gaat he, met vers eten en keukenmachines...bergen afwas en wij hebben geen afwasmachine!

Ps: receptjes post ik met plezier op aanvraag...nu eerst zorgen dat dit nog online geraakt voor ons bezoek arriveert!! 

1 opmerking:

  1. Ziet er lekker vers uit! Receptjes altijd welkom, vooral voor ontbijt. Ik blijf hangen bij dezelfde samenstelling... Geniet van jullie bezoek de komende weken! X

    BeantwoordenVerwijderen